Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: win een 500 Million Limited Edition PS4 Pro

05/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is toch de reden dat dat weekend altijd zo snel voorbij vliegt? Wij zijn gelukkig lekker fris en fruitig weer terug op de redactie, en ook deze week hebben we weer wat toffe items voor jullie klaarstaan. We hebben Steven uitgenodigd om een paar items op te komen nemen. Afgelopen weekend was ook het BlizzCon evenement, en wie kan hier beter over praten dan onze grootste Blizzard fan, Steven. Ook kun je deze week een mooie karaoke sessie verwachten van Jelle, Koos en Daan met Sing 2019. Wil je nog meer weten wat er deze week allemaal gaat komen? Check dan even het ite: “Deze Week bij Gamekings: win een 500 Million Limited Edition PS4 Pro”.

Diablo op de Nintendo Switch

Afgelopen vrijdag, 2 november, is de Diablo III: Eternal Collection voor de Nintendo Switch uitgekomen. De game die voor veel mensen tot op de dag van vandaag nog steeds heel erg tof is. Gelukkig kunnen die mensen nu voortaan overal genieten van Diablo III. Op zondag 11 november kun je de review verwachten die Boris samen met JJ gaat opnemen. Gaan zij een beetje plezier hebben met dit spel, of is het allemaal maar een beetje te oud?

De grote Battlefield V discussie

Ook gaan deze week de heren Koos, Boris en JJ met elkaar nog de discussie aan over de allerlaatste nieuwtjes en feitjes als het gaan om Battlefield V. Hoe gaan zij het doen in deze competitie van grote namen? Battlefield V wordt namelijk verwacht op 20 november 2018. Verder kun je deze week ook de standaard items verwachten zoals Filmkings, Techkings en Einde van de Week Vrijdag. Ga er dus even lekker voor zitten, en luister lekker mee naar wat JJ allemaal te vertellen heeft. Ga jij een van deze grote namen aanschaffen? Waarom wel of waarom niet? Laat het ons zeker even weten in de comments hieronder!

Win een 500 Million Limited Edition PS4 Pro

Deze week hebben we wel een hele bijzondere prijsvraag bij Gamekings. De extreem gelimiteerde 500 Million Limited Edition 2 TB PS4 Pro mogen we weggeven. Wij vonden dit zo’n vette prijs dat we deze speciaal en alleen wilden bewaren voor onze Premium bazen. Ben jij dus een Premium baas en wil jij kans maken op deze PS4 Pro? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar redactie@gamekings.tv. Zet in de onderwerpregel even PS4 Pro, dan maak je het ons wat makkelijker ;-). Je hebt tot vrijdagavond 23:59 uur om mee te doen!

PS4 Pro Limited Edition

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch