Menu Premium
Loading...

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Review

24/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week mochten wij op uitnodiging van Paramount en Universal naar de premiere voor de Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves review. De trailers toonden ons al eerder dat het een luchtige interpretatie van DnD gaat zijn met een flinke scheut aan humor. Weet de film DnD te introduceren aan een nieuw publiek en/of weet het die-hard fans te pleasen? Je hoort het in de review!

Gamekings in de ban van Dungeons & Dragons

De afgelopen twee jaar zijn we aardig in de ban geraakt van Dungeons & Dragons met vooral Daan als absolute vaandeldrager. Zo hebben we al meerdere sessies live gespeeld op Twitch en hebben we verschillende losse items gemaakt over het spelen van de game, het maken van een personage en het schilderen van mini’s. Het kon dan ook niet anders dan dat we met een grote groep uitkeken naar deze film en we hoopten dan ook dat het de magie DnD kan benaderen.

Waar gaat Honour Among Thieves over?

Waar gaat de film over? Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves gaat over een unlikely groep avonturiers die onder leiding van Edgin gespeeld door Chris Pine. De groep gaat op een quest om een magisch artefact op te sporen die een oude vriend voor ze in bewaring heeft gehouden. Uiteraard loopt alles anders dan men had gedacht en gaan we op een episch avontuur door het land van DnD.

Cast & regie

De film wordt geregisseerd door Jonathan Goldstein en John Francis Daley. De cast bestaat uit Chris Pine (Edgin), Michelle Rodriguez (Holga), Regé-Jean Page (Xenk), Justice Smith (Simon), Sophia Lillis (Doric), Hugh Grant (Forge) en Daisy Head (Sofina). Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves is vanaf 30 maart 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch