Menu Premium
Loading...

Dungeons and Dragons: Chronicles of Mystara Review

29/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dungeons & Dragons is natuurlijk vooral bekend van het bordspel. Er zijn in de jaren ’90 echter ook twee arcade beat ’em up games verschenen. Dungeons and Dragons: Shadow over Mystara en Dungeons & Dragons: Tower of Doom zijn nu gebundeld op de consoles verschenen. Fighting game fans Jelle en Steven zijn meteen in de game gedoken. Of de game nog net zo’n succes is als op de arcadekast, check je in de Dungeons and Dragons: Chronicles of Mystara Review.

Shadow over Mystara en Tower of Doom spelen zich beiden af in de wereld van Mystara, die bekend is uit de Dungeons and Dragons franchise. Je kan de oldschool games doorlopen in je eentje of samenwerken met drie vrienden. Er zijn verschillende personages die je kunt levelen in de game zoals de fighter, de mage, de cleric, de dwarf of de elf. Elk personage heeft zijn eigen krachten en specialiteiten. Naast het button-bashen met je zwaard of bijl kun je gebruik maken van spells om je vijanden te verslaan. Bovendien bevat de game een verhaal waarin je zelf keuzes kunt maken om zo jouw eigen pad te bepalen. Tijdens het verhaal kom je meerdere kleine vijanden tegen, daarnaast zul je verschillende eindbazen te lijf moeten gaan om de game te voltooien.

Steven is natuurlijk een groot fan van klassieke fighting en beat ’em up games. Jelle kent de kasten van Dungeons and Dragons nog uit zijn jeugd. De nostalgische gevoelens komen bij de twee al naar boven bij het woord arcadekast. Begint de nostalgie bij jou nog niet te borrelen? Check dan snel de Dungeons and Dragons: Chronicles of Mystara review voor twee van de beste klassieke arcade games.

Ontwikkelaar: Iron Galaxy Studios
Uitgever: Capcom
Platform: Xbox 360, PlayStation 3, PC en Wii U

Dungeons and Dragons: Chronicles of Mystara Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch