Menu Premium
Loading...

Dreams Preview: “Vergeet die shit en ga de docu van Rocco Siffredi kijken”

01/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is lekker naast Skate gaan zitten en oh wat heeft Boris er zin in! Hij heeft zich lekker ingelezen en is klaar om Dreams te bespreken. We gaan het er even lekker over hebben.

Op veler verzoek moesten we Dreams checken

Boris heeft veel mailtjes gekregen over dat we Dreams moesten checken. Hij heeft zelfs een mailtje gehad van JJ dat hij de game moest gaan checken. Zodat hij er een preview van kon doen. Boris kon het linkje in de email niet vinden. Die stond er zelfs niet. Maar Boris had een linkje gewild. Skate heeft de game uitvoerig gecheckt en gaat Boris eens even inlichten over de game. En kun je de game nou met de PlayStation Move spelen?

Kan je schieten in Dreams?

Boris vraagt zich af of je kan schieten in de game. En vind het tof dat je een slappe brug kan maken. Skate heeft veel filmpjes van de game zitten kijken en hier werd hij aangenaam door verrast. Er werden gigantisch mooie dingen nagemaakt. Maar Boris heeft helemaal geen zin om er veel tijd in te steken. Hoe zit dat eigenlijk met jullie?

Je mag geen tieten in Dreams photoshoppen

De game bied oneindig veel mogelijkheden. Maar je mag geen Mario in de game zetten, of een paar tieten photoshoppen in de game. Skate heeft dit niet gedaan maar hij is wel met bloed,zweet en tranen bezig geweest met een brug. En Boris begrijpt dat niet.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch