Menu Premium
Loading...

Dreamhack 2013 Trip Deel 2

17/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dag twee is aangebroken van DreamHack 2013! Skate en Jelle begeven zich wederom op de beursvloer om de trip eens even goed af te sluiten, nadat zij door Logitech werden uitgenodigd langs te komen in Zweden. Na het geweld van de eerste dag zijn ze inmiddels wel wat gewend en zijn ze nu klaar voor het echte werk. Ben jij benieuwd wat Skate en Jelle ditmaal voor je in petto hebben? Je ziet het in deze Dreamhack 2013 Trip Deel 2!

In het eerste deel kon je zien hoe Skate en Jelle zich verbaasden over de schaal van ‘s werelds grootste LAN-party. Honderden rijen aan mannelijke én vrouwelijke gamers die onafgebroken gamen en energydrank met fastfood naar binnen werken. Gaming werd zo tot een groot feest gemaakt in Jönköping in Zweden. Van grote podia met optredens van dj’s, tot e-sports wedstrijden met bizarre prijzenpotten. Skate en Jelle stonden met open mond te kijken naar al dit geweld en konden er geen genoeg van krijgen. Ze gaan daarom ook voor deze tweede dag opnieuw de beursvloer op om te kijken wat er nog meer te doen is op Dreamhack 2013. De heren maken zich echter geen zorgen dat ze zich vervelen, want ze komen ook nu de meest uiteenlopende dingen tegen. Soms heeft niet eens met gamen te maken, maar meer met andere vormen van recreatie…

Ben jij benieuwd wat Skate en Jelle op de tweede dag in Jönköping allemaal gaan meemaken? Ze hebben er in ieder geval veel zin in en maken een hoop bizarre dingen mee. Van zwetende nerds tot gamende vrouwen, je ziet het allemaal voorbijkomen in deze Dreamhack 2013 Trip Deel 2!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch