Menu Premium
Loading...

DreamHack 2013 Trip Deel 1

16/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De DreamHack 2013 aflevering is zojuist op tv geweest. Je kon hier zien hoe Skate en Jelle helemaal los gingen op deze enorme LAN-party, waar ze heengingen met Logitech. Er werden enorm veel games gespeeld, maar er waren ook veel stands, evenementen en feestjes. Wat Skate en Jelle hebben meegemaakt, is veel te veel om allemaal in één aflevering te proppen en daarom hebben we twee specials die vandaag én morgen op Gamekings.tv verschijnen. Als je benieuwd bent naar alle avonturen van Skate en Jelle op DreamHack, dan moet je zeker deze DreamHack 2013 Trip Deel 1 kijken!

In dit deel gaan Skate en Jelle onder andere langs bij het Nederlandse kamp op DreamHack. Hier hebben zich allemaal Nederlanders verzameld om samen een aantal dagen te gamen, maar Skate en Jelle onderzoeken of hier ook andere dingen gebeuren naast het gamen. Zo is er ook een speciale condoomstand waar iedereen langs kan gaan om te oefenen hoe je een condoom om moet doen. Natuurlijk moesten de heren even langs deze stand om dit te bewonderen.

Het is leuk om te zien hoe al deze mensen in een enorme ruimte aan het gamen zijn. Waar Skate en Jelle ook naar op zoek zijn, zijn de professionele gamers. Ze zijn zelfs bij een live League of Legends wedstrijd gaan kijken. Hier speelden de LowLandLions tegen SK Gaming. Skate is daarna ook nog even naar een speler van dit team gelopen om hem een aantal vragen te stellen over zijn team en DreamHack in het algemeen.

Zoals je ziet, is er veel om te bekijken en kun je morgen genieten van nog een special!
DreamHack 2013 Trip Deel 1

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch