Menu Premium
Loading...

DreamHack 2013 Logitech Stand

21/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je waarschijnlijk wel weet, zijn Skate en Jelle afgereisd naar Zweden om daar DreamHack 2013 te bezoeken en wrede games te checken. Het was op uitnodiging van Logitech, dus een bezoekje aan hun stand kon ook zeker niet overgeslagen worden. Natuurlijk hebben ze er allemaal dingen gedaan waar niet meer over gesproken kan worden, maar ze hebben ook games gecheckt, mensen lastig gevallen en met dingen gegooid. Dat heeft flink wat beeldmateriaal opgeleverd, zoals je hebt kunnen zien in de televisieaflevering en in de twee webitems over DreamHack 2013. Toch is er nog meer, namelijk Skate en Jelle die het opnemen tegen twee chicks die op professioneel niveau gamen in Team Lions. Wie zal er winnen? Je ziet het in dit DreamHack 2013 Logitech Stand-item!

De Logitech-chicks zijn niemand minder dan Cazzidy en Aurora, en ze spelen al flink wat jaartjes games zoals Counter Strike. Op dit moment doen ze dat voor Logitech op hoog niveau, want ze doen ook mee aan toernooien. Hiermee winnen ze regelmatig flinke bedragen en dat is natuurlijk nooit mis. Toch hadden Skate en Jelle het idee dat ze dit wel even zouden winnen. Skate is al sinds jaar en dag een doorgewinterde first-person shooter-fanatiekeling. Hij gaat voor niemand uit de weg en schiet alles en iedereen met gemak overhoop. De grote vraag is natuurlijk hoe zal dat gaan tegenover deze twee professionele gamers.

Logitech had daarnaast ook nog wat anders leuks in petto voor Jelle en Skate. Ze mochten namelijk allerlei verschillende goodies vanaf een balkon naar beneden slingeren voor de grijpgrage klauwen van de bezoekers van DreamHack 2013. Natuurlijk werden de jongens hier heel erg vrolijk van. Het is namelijk altijd fijner om iets te gooien dan om het in je bakkes te krijgen. Ben je benieuwd hoe Skate en Jelle het hadden bij de Logitech Stand op DreamHack 2013? Check dan snel het item!
DreamHack 2013 Logitech Stand

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch