Menu Premium
Loading...

Dreamfall Chapters Review

13/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2000 kwam de point-and-click game The Longest Journey uit die ontzettend goed werd ontvangen en hoge ogen gooide. Zes jaar later kwam het vervolg Dreamfall: The Longest Journey uit. Deze game was van de point-and-click gameplay afgestapt en was een third-person adventure game geworden. In 2014 kwam het eerste hoofdstuk voor het vervolg genaamd Dreamfall Chapters uit op de PC en nu na drie jaar komen alle vijf de hoofdstukken gebundeld uit op de consoles. Skate en Steven vertellen je alle ins and outs over de game in deze Dreamfall Chapters Review.

De werelden van Dreamfall Chapters

Dreamfall Chapters speelt zich af in twee werelden. De Cyberpunk/Blade Runner achtige wereld Stark en de Medieval/Fantasy wereld Arcadia. In de game ben je vooral bezig met het oplossen van puzzels, het praten met NPC’s en het exploren van de wereld(en). Het verhaal gaat verder waar Dreamfall: The Longest Journey ophield. Zoë Castillo, de protagonist,  had een criminele samenzwering ontdekt die het doel had om de inwoners van beide werelden tot slaaf te maken door hun dromen te stelen. Aan jou om dit tegen te gaan.

Heb jij de vorige Dreamfall games gespeeld en ga je deze bundel halen? Of is dit niets voor jou? Laat het ons weten in de comments.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch