Menu Premium
Loading...

Dragon’s Dogma: Dark Arisen Review: Nog steeds even goed?

13/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het najaar is met het aanbreken van de maand oktober in volle gang. Dit betekent guur weer en donkere dagen, maar voor gamers gloort er hoop aan de grijze horizon. De wintermaanden zijn bij uitstek de tijd van het jaar waarin uitgevers met hun klappers komen. In september hebben we met Destiny 2 al een grote titel voor onze kiezen gekregen. De community der gaming kijkt reikhalzend uit naar al het nieuwe spektakel, maar ook de trend van remasters en remakes vindt anno 2017 doorgang. Ditmaal hebben Kevin en Skate Dragon’s Dogma onder handen genomen. Ben je benieuwd hoe deze fameuze RPG het er op de PlayStation 4 en XBOX One van af brengt? Check nu Dragon’s Dogma: Dark Arisen Review: Nog steeds even goed?

Voegt Dark Arisen voldoende toe?

Dragon’s Dogma kwam in 2012 uit voor de PlayStation 3, PC en XBOX 360. De game van uitgever Capcom kreeg in de pers wat kritiek te verduren. De player base bleef echter groeien en uiteindelijk ontstond er een vaste en hechte community rondom de RPG. Die diepte van het RPG-systeem in Dragon’s Dogma werd door menig gamer gewaardeerd. Anno 2017 wordt de game opnieuw de markt ingeslingerd. Na de release van de PlayStation 4 en XBOX One zijn remasters aan de orde van de dag en dus kan het geen verrassing worden genoemd dat ook Dragon’s Dogma nu naar de nieuwe generatie console komt. In deze versie zijn alle DLC-pakketten beschikbaar, alsmede een nieuwe questline en regio.

Kevin en Skate hebben deze nieuwe versie van Dragon’s Dogma uitgebreid onder handen genomen, en vellen in deze review hun oordeel over de PlayStation 4-versie. Hebben jullie de originele Dragon’s Dogma gespeeld in 2012? Zo ja, ben je van plan ook Dragon’s Dogma: Dark Arisen te gaan spelen? Laat je horen in de comments onder deze Dragon’s Dogma: Dark Arisen Review: Nog steeds even goed?

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch