Menu Premium
Loading...

Dragon’s Crown Pro: Spant het de Drakenkroon?

22/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet al te lang geleden stonden Skate en Kevin voor je klaar om de game Ni No Kuni 2 te bespreken. Nu is het tijd voor de volgende RPG met de naam, Dragon’s Crown Pro. Zo’n vijf jaar geleden kwam de game al uit voor de PlayStation 3 en de PS Vita. Nu kunnen ook PlayStation 4 bezitters aan de slag met een geremasterde versie. Skate en Kevin zijn beiden in de game gedoken en vertellen je vandaag over hun bevindingen in: Dragon’s Crown Pro: Spant het de Drakenkroon?

Ging Kevin voor de big booty lady?

Dragon’s Crown Pro is een 2D action-RPG die je speelt als een side-scrolling beat ‘em up. Je kan de game met verschillende characters doorlopen. Je hebt de Fighter, een mannelijke character met een schild die de defenses van elke ally in zijn nabije omgeving kan boosten. Je hebt de Wizard, een mannelijke character met veel aanvallende spells. Je hebt de Sorceress, de big booty/booby character die is gespecialiseerd in het supporten van haar teammaten, en ga zo maar door. De moeilijkheidsgraad van de game verandert door het kiezen van een bepaalde character. Met de ene character is de game moeilijker dan met de ander. Je speelt verschillende quests en betreedt een boel dungeons om steeds maar weer betere loot te vergaren. Alleen moet je wel elk item onderzoeken voordat je kan zien wat je hebt gekregen. Is dit een goed ding? Of breekt het de characterprogressie in de game?

Is Dragon’s Crown Pro een waardige remaster?

Je kan de game alleen, met bots of co-op spelen met vrienden. Het is zelfs mogelijk om de game cross-platform met elkaar te spelen. De game is opgepoetst voor de PlayStation 4 en zo gemaakt dat je hem nu in 4k kan spelen. Is de game genoeg opgepoetst om hem opnieuw te spelen? Was de game remaster waardig? En gaan Kevin en Skate hier nog veel meer tijd in steken? Dat en meer hoor je in: Dragon’s Crown Pro: Spant het de Drakenkroon?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch