Menu Premium
Loading...

Dragon Ball Xenoverse Review

05/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor het eerst op de next-gen consoles, een nieuw deel uit de Dragon Ball-serie: Dragon Ball Xenoverse. David en Jelle hebben de tv serie lange tijd gevolgd en zijn benieuwd of deze game het gevoel van de serie weet over te brengen. Wat is er vernieuwd ten opzichte van de oudere games? Is de combat uitdagend genoeg? Wat zijn de RPG-elementen? Je ziet het in de Dragon Ball Xenoverse Review met David en Jelle.

Dragon Ball Xenoverse is de eerste Dragon Ball game voor de PlayStation 4 en Xbox One, maar is ook gewoon te spelen op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. In Dragon Ball Xenoverse maak je een eigen character aan en kun je kiezen tussen de verschillende rassen. Vervolgens kom je in Toki Toki City, wat dient als je hub waar je in terug keert als je quests voltooid hebt. De gevechten vinden in een arena plaats maar die is zo groot dat je vrij kunt bewegen in de lucht maar ook onderwater.

Heb jij iets met de Dragon Ball-franchise? Wat zou jij graag willen zien in de nieuwste Dragon Ball-game? Laat het even achter in de comments!

Ontwikkelaar: Dimps
Uitgever: Bandai Namco Games
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360

Dragonball Xenoverse Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch