Menu Premium
Loading...

Dragon Quest Heroes 2 Review

20/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dragon Quest Heroes 2, niet iedereen zal de naam gelijk herkennen. Het heeft dezelfde art style als Dragon Ball dus als Dragon fan zul je zeker herkenbare dingen tegen komen in deze game. Dragon Quest is een zeer lang lopende serie, gemaakt door de jongens die ook Dynasty Warriors hebben gemaakt.

Vastgelopen in de open wereld

Je speelt in deze kleurrijke wereld als protagonist en samen met je team moet je je een weg door de wereld heen vechten. Deze Dragon Quest speelt zich in een open wereld af, en Emiel vraagt zich af of dat een toegevoegde waarde heeft. Je loopt zelf nu naar bepaalde punten toe, maar het had ook makkelijk in een volg het verhaal stijl gekund. Ook stuurde hij JJ in paniek een whatsappje dat hij enorm vast was gelopen in deze game. Hij moest naar een bepaald punt toe zeiden alle characters, maar er kwam maar geen vervolg wat hij moest doen.

Individu versus het groepsbelang

JJ vroeg zich altijd al af waarom je nou in al die Japanse games samen met andere team mates moet samen spelen. Emiel heeft hier toevallig onderzoek naar gedaan. Het schijnt dus zo te zijn dat mensen in het westen tevreden zijn als ze zelf een baas verslaan, of een game uitspelen omdat ze het dan in hun eentje hebben gedaan. En in Japan en Aziatische culturen is het juist gebruikelijk dat je met z’n alle iets doet en relaties binnen een groep opbouwt en zo zien zij dat als geluk.

Wat vinden jullie van Dragon Quest Heroes 2? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch