Menu Premium
Loading...

Dragon Quest Builders 2 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

18/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Let’s build! Dat is wat je in Dragon Quest Builders 2 namelijk het meeste doet. Het tweede deel van de game is al bijna een jaar uit en dus is het hoog tijd voor een kort maar krachtige review. Daan en Emiel hebben de game enorm veel gespeeld en kunnen je er alles over vertellen. Emiel heeft al dik 100 uur in de game zitten, terwijl Daan nog niet zo bekend was met de game. Toch kunnen ze je beide vertellen of deze game het de moeite waard is. Als je dus nog twijfelt over de game, dan is deze twijfel na de review wel weggenomen!

Bouwen in Dragon Quest Builders 2

Bouwen, bouwen bouwen! Dat is voornamelijk waar je mee bezig bent in deze game. Dragon Quest Builders 2 is uitgekomen op de Playstation 4 en Nintendo Switch en werd eind 2018 gereleased. Het is een sandbox game met rol-playing elementen. Een game waar inmiddels meer dan een miljoen kopie├źn van zijn verkocht. De game vindt een tijdje na de gebeurtenissen van Dragon Quest II plaats. In deze game is het de bedoeling dat je resources vindt en hier vervolgens weer andere resources mee bouwt. Dit kan in principe oneindig en op je eigen manier. Naarmate je dorp groter wordt komen er meer mensen en dus ook meer missies om te ondernemen. Daardoor blijft de game interessant en gevarieerd.

Daan is helemaal verslaafd!

Zoals al eerder vermeld heeft Emiel al ruim 100 uur in deze game zitten. Daan, daarentegen, heeft de game voor afgelopen week niet heel veel gespeeld. Toch is Daan naar een paar uur helemaal hooked! Daan is zelfs zo enthousiast dat hij een paar gewaagde uitspraken doet. Welke dat zijn zie je in het item!

Heb jij deze game al eerder gespeeld en zo ja wat waren jouw ervaringen? Ben jij net zoals Daan en Emiel helemaal verslaafd aan de game? Deel het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch