Menu Premium
Loading...

Dragon Ball Z: Kakarot Review – Kopen, budgetbak of slopen?

21/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn drie weken bezig aan 2020 en het is eindelijk tijd voor de eerste grote game en dus review van 2020. Dragon Ball Z: Kakarot kwam vorige week namelijk officieel op de markt, wat betekent dat Koos en Emiel er een weekend lang mee aan de slag zijn gegaan. En dan volgt er dus een review. Kopen, budgetbak of toch maar slopen?

Dragon Ball Z: Kakarot

In Dragon Ball Z: Kakarot beleef je het verhaal van Goku en Z Fighters. Je staat niet enkel op een fantastisch strijdtoneel met een fantastische wereld, maar je ervaart ook hoe je het best kunt overleven in de wereld van deze game. Daar kom je achter terwijl je vecht, vist, eet en traint met Goku, Gohan, Vegeta en anderen karakters. Je kunt natuurlijk nieuwe gebieden verkennen en avonturen beleven naarmate je vordert in het verhaal. En pas maar op, want straks smeet je sterke banden met andere helden uit de rijke wereld van Dragon Ball Z.

Gameplay

Is rijk. Rijk aan van alles en nog wat. Je gaat (vanzelfsprekend) moeten vechten, maar dat is natuurlijk niet alles. Zeker niet. Je moet overleven, je gaat op pad en beleeft fantastische zoektochten en je gaat je natuurlijk dompelen in een fantastisch verhaal. Tenminste, dat wordt belooft. Of Dragon Ball Z Kakarot dit ook allemaal waar gaat maken, daar gaan Emiel en Koos je in dit item antwoord op proberen te geven. En dan is het aan jouw at je ermee doet.

Wat vindt jij tot nu toe van de game? Of als je de game nog moet spelen, wat zijn je verwachtingen? Gaat het een teleurstelling of een succes worden? Ben jij van plan deze game te gaan spelen of ga je de game toch maar even overslaan? Laat het weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch