Menu Premium
Loading...

Dragon Ball Z Kakarot Preview: het verhaal van Goku opnieuw beleven

18/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt nog even voordat iedereen aan de slag kan gaan met Dragon Ball Z Kakarot, maar Emiel en JJ kunnen niet wachten en beginnen dus gewoon alvast met het bespreken van de game. Want, een preview kan nooit kwaad natuurlijk. Dus bij deze: een preview van Dragon Ball Z Kakarot. Wat kunnen we verwachten?

Begin januari is het zover

Vanaf 17 januari 2020 kun je aan de slag met de nieuwe Dragon Ball Z game genaamd Kakarot. Het duurt dus nog even, maar er zijn al beelden en nu dus ook een preview. In deze game beleef je het verhaal van Goku en Z Fighters nog een keer. Want waarom niet! Je staat niet enkel op een episch strijdtoneel met een fantastische wereld, maar je ervaart ook hoe je moet overleven in de wereld van DRAGON BALL Z. Daar kom je achter terwijl je vecht, vist, eet en traint met Goku, Gohan, Vegeta en anderen karakters. Verken nieuwe gebieden en avonturen naarmate je vordert in het verhaal en smeed sterke banden met andere helden uit de rijke wereld van Dragon Ball Z.

Gameplay van Dragon Ball Z Kakarot is rijk

Rijk aan van alles en nog wat. Je gaat (natuurlijk) moeten vechten, maar dat is niet alles. Zeker niet. Je moet overleven, je gaat op pad en beleeft fantastische zoektochten en je gaat je natuurlijk dompelen in een fantastisch verhaal. Tenminste, dat wordt belooft. Of Dragon Ball Z Kakarot dit ook allemaal waar gaat maken, daar kunnen zelfs Emiel en JJ in deze preview geen antwoord op geven.

Wat verwacht jij van Dragon Ball Z Kakarot? Gaat het een teleurstelling of een succes worden? Ben jij van plan deze game te gaan spelen of ga je de game toch maar even overslaan? Laat het weten in de comments hieronder en deel je mening met anderen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch