Menu Premium
Loading...

Dragon Ball FighterZ Preview

24/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Dragonball-serie geldt al sinds jaar en dag als een van de meest iconische franchises in popculture. Ook op de redactie leeft Dragon Ball Z nog altijd. De discussies die zich veelal voor de camera afspelen, worden door anderen ook achter de schermen gevoerd. In dat kader is de release van een nieuwe game in de franchise iets om naar uit te kijken. Het duurt nog even, maar met Dragon Ball FighterZ zit er weer een nieuwe game uit de zo geliefde franchise aan te komen. Ondanks dat de release van de game nog zo’n zes maanden van ons verwijderd is, gaan Koos en Emiel het er in dit item al over hebben. Zij mochten immers al aan de slag met de nieuwe game van uitgever Bandai Namco Entertainment. Benieuwd naar de bevindingen van de heren? Check dan nu de Dragon Ball FighterZ Preview!

Emiel en Koos gaan elkaar te lijf

Dragon Ball FighterZ is een game die word ontwikkeld door Arc System Works. Het betreft een 2.5D vechtgame. Dit is niet de eerste game uit de serie die deze opzet heeft. Het is dan ook zeer de vraag of deze Dragon Ball FighterZ genoeg vernieuwing bied om een aankoop te rechtvaardigen. De Dragon Ball-games worden immers veelal bekritiseerd om de minimale vernieuwing en verandering per deel. Ook zullen de uitgever en ontwikkelaar graag zien dat de game een bredere doelgroep dan enkel de hardcore Dragon Ball-fans aanspreekt. Emiel en Koos bespreken uitgebreid hoe zij op basis van hun ervaringen aankijken tegen Dragon Ball FighterZ.

Wat is jullie mening over Dragon Ball Z? Dragen jullie de franchise een warm hart toe? Of zien jullie de serie een beetje als vergane glorie. Hebben jullie in het verleden wel eens een Dragon Ball-game gespeeld? Zo ja, wat vond je er destijds van? Laat je gedachten en mening horen in de comments onder deze Dragon Ball FighterZ Preview!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch