Menu Premium
Loading...

Dragon Age: Inquisition E3 2014 Preview

19/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij de E3 hoort natuurlijk een hoop wachten. Zelfs de doorgewinterde E3-bezoekers Jelle en Dennis moeten daar aan geloven. Ze stonden daarom, wat als een eeuwigheid voelde, in de rij om voor jou Dragon Age: Inquisition te kunnen checken. Jelle en Dennis zijn niet erg goed in wachten, dat is duidelijk. Logisch ook, als je een van de opvallendste games van de E3 mag gaan zien. Uiteindelijk hebben ze het overleefd en mochten ze die keiharde, nieuwe BioWare-game checken. Zie hier vanaf de E3 beursvloer de Dragon Age: Inquisition E3 2014 Preview.

Dragon Age: Inquisition is de derde game in de franchise. De verwachtingen waren van te voren laag, omdat deel twee erg tegenviel voor velen. De vraag is nu of dat ook het geval zal zijn met Inquisition? Dennis en Jelle kregen hem te zien in een speciale behind-closed-doors presentatie van 30 minuten. De game speelt  zich af in de fictieve wereld van Thedas, de plek waar ook de vorige twee games zich afspeelden. In Dragon Age: Inquisition is er een oorlog gaande tussen de mages en de templars. Terwijl deze oorlog gaande is, wordt de wereld ook nog eens overspoeld met monsters en draken. Jij krijgt de mogelijkheid een klasse en ras te kiezen, waarna je op pad gaat om de wereld te redden van de ondergang.

Het grootste verschil met de vorige Dragon Age games is dat het zich nu in een grote open wereld afspeelt met non-lineaire quests die je kunt uitvoeren. Ook zijn er honderden verschillende wapens en armor te vinden die je kan aanpassen. De makers van de game hebben zelf al aangegeven dat dit dé Dragon Age games is die zij altijd al hebben willen maken. Ben jij nieuwsgierig naar deze eerste indruk van Dennis en Jelle van Dragon Age: Inquisition? Check dan snel dit item!

Ontwikkelaar: BioWare
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360

Dragon Age: Inquisition E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch