Menu Premium
Loading...

Doom voor de Nintendo Switch Review: Kramp in de vingers

18/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nintendo Switch wordt meer en meer een console die voor de hardcore-gamers interessant is. Uiteraard hebben de trouwe Nintendo-fans de nieuwe console al lang in huis. Veel mensen zijn of waren echter van mening dat het scala aan hardcore games van third party ontwikkelaars te klein is. Games als Doom voor de Nintendo Switch kunnen de criticasters de mond snoeren. Uiteraard dient de titel dan wel van een hoge kwaliteit te zijn. Kevin en Shelly zijn aan de slag gegaan met Doom voor de Nintendo Switch. In deze review delen ze hun bevindingen met jullie. Benieuwd naar of Doom voor de Switch de moeite waard is? Check nu de Doom voor de Nintendo Switch Review: Kramp in de vingers!

Handheld-modus niet ideaal bij Doom voor de Nintendo Switch

Zowel Shelly als Kevin kunnen een klassieke shooterfranchise al Doom waarderen. Aangezien het duo nog altijd erg te spreken is over hun Nintendo Switch, waren ze enthousiast over deze versie van Doom voor Nintendo’s nieuwste console. Toen Kevin en Shelly eenmaal begonnen te spelen, viel hun echter een aantal zaken in negatief opzicht op. Zo zijn ze het erover eens dat de game in de handheld-modus van de Nintendo Switch moeilijk speelbaar is. Shelly kreeg direct kramp in haar vingers, terwijl ook Kevin niet te spreken was over deze manier van spelen. Overigens merkt laatstgenoemde op dat de game op de tv, met pro controller, wel kramploos onder handen te nemen is. In deze review bespreken Koos en Shelly verder hun ervaringen met deze toffe shooter voor de Nintendo Switch.

Hebben jullie Doom voor de Nintendo Switch al gecheckt? Zo ja, wat is je mening over de game? Zijn jullie het eens met de beschouwing van Shelly en Kevin? Laat je horen in de comments onder deze Doom voor de Nintendo Switch Review: Kramp in de vingers!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch