Menu Premium
Loading...

DOOM 3: BFG Edition Review

20/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl id Software al keihard bezig is om DOOM 4 ontwikkelen is, kunnen we nog even nagenieten van alle voorgaande DOOM games. Of deze games niet te oud zijn voor een remake, zie je in de DOOM 3: BFG Edition Review.

De DOOM serie stond aan de wieg van het genre waar games als Call of Duty en Halo nu heer en meester in zijn.. Ondanks dat deel één en twee van de serie van groot historisch belang waren, zullen de meeste mensen de DOOM 3: BFG Edition in huis halen om de HD remake van DOOM 3 door te spelen. DOOM 3 was immers de meest succesvolle game van id Software; er gingen meer dan 3.5 miljoen kopietjes van de game over de toonbank.

Maar de voorgaande delen in de DOOM franchise mogen in de BFG Edition niet over het hoofd worden gezien. Vooral DOOM was zeer controversieel in zijn tijd en werd, ondanks dat de meeste critici er lovend over spraken, door veel mensen als veel te bloederig en agressief beschouwd.

De vraag is natuurlijk of je de DOOM 3: BFG Edition interessant gaat vinden als je nog nooit een DOOM game hebt aangeraakt. Die vraag wordt beantwoord door Dennis en Simon in de DOOM 3: BFG Edition Review.

DOOM 3: BFG Edition Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch