Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Donkey Kong Country Tropical Freeze Review: Nog steeds zo goed?

18/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De bekende gorilla is weer terug om chaos te veroorzaken. Nee, ik heb het niet over King Kong die schreeuwend op een toren gaat staan. Ik heb het natuurlijk over Donkey Kong! Hij is weer terug van weggeweest in deze remaster voor de Nintendo Switch. De game is in de periode van de Wii U officieel al uitgekomen, maar omdat de Wii U nou niet het succesnummer was zoals Nintendo had gehoopt, hebben ze de game weer een beetje opgepoetst en opnieuw uitgebracht, zoals ze dat met nog meer titels hebben gedaan. Kevin en JJ hebben de game gespeeld en gaan je vertellen of de game nog meekomt in de huidige game industrie. Je checkt het in Donkey Kong Country Tropical Freeze Review: Nog steeds zo goed?

Opnieuw een re-release met Donkey Kong Country Tropical Freeze

Een game waarin je weer talloze trossen bananen kan gaan verzamelen en tonnen mag kapot slaan, in side-scrolling platform stijl, zoals de vorige Donkey Kong game. Uiteraard komen al zijn vrienden weer terug om alle vijanden tot moes te slaan. Met nu nog een extra character, Funky Kong. Want mocht je de game nou te moeilijk vinden, dan is hij de oplossing. Hij zorgt namelijk voor een iets makkelijkere modus, waarbij je meer levens hebt en langer kan zweven. Nu heb je dus geen excuus meer om de 6 speelbare werelden niet uit te spelen!

Nu overal als gorilla spelen!

De game was voor de Wii U uitgekomen op 21 februari 2014 in Europa en nu opnieuw uitgebracht voor de Nintendo Switch op 4 mei 2018. De game is ontwikkeld door Retro Studios en kreeg ditmaal assistentie van Monster Games. Nu de game portable is geworden, is het voor Kevin een mooi moment om de game op te pakken, aangezien hij het origineel nog niet had gespeeld. Staat hij bij jou op het lijstje om aan te schaffen? Of wacht je liever op andere grote titels die gaan uitkomen? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch