Menu Premium
Loading...

Donkey Kong Country Returns 3D Review

28/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De instant klassieker op de Nintendo Wii heeft een port gekregen naar zijn kleine broertje, de Nintendo 3DS. Steven heeft Donkey Kong Country Returns hoog staan in zijn top 10 beste games aller tijden en Boris kan een platformer van Japanse bodem ook goed waarderen. Of de heren gecharmeerd zijn van deze port, zie je in de Donkey Kong Country Returns 3D Review.

Aan het einde van 2010 kwam Retro Studio, bekend van Metroid Prime, met Donkey Kong Country Returns voor de Nintendo Wii op de proppen. De game was een daverend succes en de glorietijden die de twee apen hadden op de Super Nintendo, keerden terug op de Wii. Retro Studio is echter niet verantwoordelijk voor deze port. Nintendo heeft besloten de port van Donkey Kong Country Returns naar de Nintendo 3DS uit te laten voeren door Monster Games Inc., de studio die ook achter de 3DS launchtitel Pilotwings Resort zat.

Donkey Kong Country Returns 3D kent acht nieuwe levels die niet in het origineel zaten. De game is dus een stuk groter geworden en dat terwijl de versie op de Nintendo Wii ook al niet aan de kleine kant was.

Wat Donkey Kong typeert is de vloeiende gameplay, uitstekende level design en een ijzersterke soundtrack, maar is dit ook in dit deel allemaal terug te vinden?

Hoe goed het origineel ook is, de port van een game kan zomaar tegenvallen. Of de kwaliteit die we van Nintendo gewend zijn ook in de 3DS-versie van Donkey Kong Country Returns zit, hoor je van Steven en Boris in de Donkey Kong Country Returns 3D Review.

Ontwikkelaar: Monster Games Inc.
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo 3DS

Donkey Kong Country Returns 3D Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch