Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Docukings over Our Godfather, Coming to My Senses en Solitary

19/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor Docu’s! JJ heeft weer vijf documentaires verzamelt die hij je zou aanraden om te kijken. Samen met Jelle neemt hij Our Godfather, Coming to My Senses, Unbroken Calum von Moger, Diagnosis From The New York Times Column en Solitary Inside Red Onion State Prison met je door.

Our Godfather, voor de echte Maffia-liefhebbers

Want daar is deze docu voor gemaakt. Our Godfather Is een lange documentaire over Tommaso Buscetta. Hij was de eerste hooggeplaatste Italiaanse maffiabaas die zich ooit tegen Cosa Nostra keerde. Buscetta hielp meer dan 400 maffiosi te veroordelen. Hij werd daardoor de meest gezochte man ter wereld. Deze docu vertelt voor het eerst het verhaal van Buscetta met exclusieve toegang tot zijn gezin, dat na 30 jaar onderduiken zijn verhaal doet. Een kijkje achter de schermen dus. Voor veel maffia-liefhebbers een must watch.

Coming To My Senses gaat om herstellen

In 1999 brak Aaron Baker, de hoofdpersoon in deze docu, namelijk zijn nek bij een motorcrossongeluk. Hierdoor raakte hij volledig vanaf de nek verlamd. Ondanks de grimmige prognose van de arts in de komende 16 jaar, besloot Aaron niet te luisteren. Hij negeerde degenen die zeiden dat hij zichzelf nooit meer zou kunnen voeden. In plaats daarvan probeerde hij door zorgvuldige inspanning zoveel mogelijk mobiliteit te herwinnen. In Coming To My Senses zien je hoe Aaron een laatste reis maakt: een stuk van 20 mijl van Death Valley oversteken dat niet te voet wordt ondersteund.

Een kijkje achter de schermen in Solitary Inside Red Onion State Prison

We hebben zulke programma’s al genoeg gezien op televisie. Dit keer gaat het dus om een documentaire. In deze docu zul je allerlei verschillende soorten gevangenen tegenkomen met verschillende achtergronden. Achtergrondverhalen, actie en nog veel meer. Als je dus wil weten hoe het in een gevangenis is: deze docu is dan een aanrader. En dat allemaal zonder zelf naar de gevangenis te hoeven. Ideaal.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch