Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Docukings over Maradona en Sineloa, The Game Changers en Tough Guy

30/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer eens tijd voor een nieuwe Docukings. JJ heeft ook dit keer weer zeven trailers verzameld en gaat opnieuw proberen om Jelle te overtuigen van de kwaliteit van deze trailers. Onder meer Maradona en Sineloa, The Game Changers en Tough Guy worden besproken. Daarnaast heeft Jelle ook zijn eigen inzending: Mevrouw Faber.

Maradona steelt de show in Maradona en Sineloa

En daar is hij nogal goed in, de show stelen. Laat dat maar aan Maradona over. De ooit zo succesvolle voetballer, een van de beste en meest succesvolle voetballers die deze planeet ooit heeft gezien, heeft het inmiddels al een paar keer als trainer geprobeerd. In deze Netflix documentaire is het de beurt aan Sineloa. Hij heeft zijn eigen stijl, zijn eigen visie en zelfs zijn eigen koninklijke stoel. Daar kunnen vrij weinig trainers wat tegenover stellen.

Chris Paul, Novak Djokovic en Arnold Schwarzenegger in The Game Changers

Dan kun je wel invullen dat het gaat over sporters en hun opofferingen. En we hebben zeker nog niet alle namen die in deze docu/film langskomen genoemd. Wat dacht je van Jackie Chan, James Cameron en Lewis Hamilton. En dan zijn we er nog steeds niet. De focus ligt op eten, proteïne en kracht.

Jelle komt met zijn eigen inzending

Want niet alleen JJ komt met input tijdens deze Docukings. Jelle heeft namelijk Mevrouw Faber, met in de hoofdrol een man die een vrouw wilde worden en nu ook is, toegevoegd. Deels omdat deze docu, die al op NPO te zien is, hem aanspreekt, maar deels omdat een van zijn vrienden er aan heeft meegewerkt.

Welke documentaire uit deze Docukings vindt jij het meest interessant en ga je zeker kijken? Heb jij nog andere documentaires die andere mensen echt moeten kijken. Laat ze dan achter in de comments!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch