Menu Premium
Loading...

Docukings over Last Chance U, Killer Ratings en Relaxer

19/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het maandelijkse uitstapje van JJ staat weer voor jullie klaar: Docukings. Ondanks het warme weer en de zonovergoten dagen van de afgelopen weken, heeft JJ heel wat documentaires bekeken om de, in zijn ogen, beste selectie van de maanden juni aan jullie te kunnen presenteren. Met zoals altijd de uitdaging om Jelle zo gek te krijgen om zoveel mogelijk flicks uit de selectie te gaan bekijken. Hoeveel scoort JJ dit keer in deze Docukings?

JJ is stout: hij stopt er gewoon een film tussen

In totaal heeft JJ dit keer zes documentaires uit het totaal aanbod weten te vissen. Of eigenlijk moet je zeggen vijf. Bij een van de keuzes betreft het namelijk een film. Maar Relaxer, wat draait om het beruchte PacMan level 256, die hoort gewoon op Gamekings thuis. En omdat Jelle hem niet in Filmkings had geplaatst, stopte JJ hem dus gewoon brutaal tussen de docu’s in. Bij de andere vijf gaat het om ouderwets om keiharde, schokkende en spraakmakende documentaires. So be prepared…

Wat gaat Jelle dit keer kijken?

Zo presenteert JJ Jelle het nieuwste deel uit de, volgens hem, beste sportserie op Netflix: Last Chance U Indy 2. Keihard en rauw realisme uit de wereld van het college football in de VS.  Aan het andere uiterste van het spectrum staat The Biggest Little Farm. Een Amerikaans echtpaar besluit de grote stad te verlaten en een boerderij te beginnen. Ze doen dat volledig biologisch. En dat heeft zo zijn leuke en minder leuke gevolgen. Of Killer Rating, het in en in bizarre verhaal van de presentator van een Braziliaans misdaad-programma die de misdaad gewoon in scene liet zetten. Zie je het Peter R De Vries al doen? JJ heeft met andere woorden weer een spannende mix voor je geselecteerd. We zijn benieuwd wat je er van vindt. En heb je tips? Drop ze in de comments.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch