Menu Premium
Loading...

Docukings over Generation Iron 3, Chernobyl en Hail Satan

24/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bif Baf Boef! JJ is terug met een nieuwe Docukings! Na zijn slachtoffer gekozen te hebben, sleurde hij Jelle de studio in om het gezellig over documentaires te hebben. Ben je benieuwd welke docu’s JJ de laatste tijd heeft gezien, klik dan op de video en kijk de Docukings over Generation Iron 3, Chernobyl en Hail Satan!

Generatie ijzer wil er opgeblazen uitzien

Op de redactie hebben we onze eigen spierbonk in JJ. Hij traint echter meer zijn spieren voor zijn eigen plezier, dan de bodybuilders die te zien zijn in deze documentaire. Zij blazen zichzelf op om de bodybuilders wedstrijden te winnen. Deze competitie heeft zo zijn duistere kanten. Zo is er historisch gezien maar een kleine groep mensen die mee doet aan dit soort wedstrijden, namelijke westerse mannen. En de bijhorende manier van leven is allesbehalve gezond. Deze kwesties staan in de focus van dit derde deel van de Generation Iron serie.

Satan aanbidden gaat niet echt over de duivel

Jelle werd niet erg wild van de documentaire over de bodybuilders. Wat wel zijn aandacht trok was de docu over satanisten. In Hail Satan volgen we een groep van satan aanbidders in Amerika. Amerika is historisch gezien een christelijk land, dus ze zijn geen groot fan van aanbidders van de duivel. In deze documentaire wordt er duidelijk gemaakt dat satanisme niet zozeer over de duivel gaat en meer over persoonlijke vrijheid en individualisme gaat. Deze groep maakt zich zorgen over de steeds grotere invloed van christenen in het politieke systeem van Amerika. In de documentaire wil de groep een beeld van satan opzetten in een stad, dat sterk christelijk is. Hierbij wordt dan het conflict tussen de satanisten en christenen belicht.

Over deze documentaires en anderen kan je meer zien in de Docukings over Generation Iron 3, Chernobyl en Hail Satan!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch