Menu Premium
Loading...

DmC: Devil May Cry Preview

15/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Devil May Cry games werden tot nu toe altijd gemaakt in Japan. Maar aangezien Japanse games niet meer goed verkopen, is de serie uit handen gegeven aan een Engelse studio, genaamd Ninja Theory. Gelukkig heeft de studio wel kaas gegeten van het ‘hack and slash’ genre, doordat ze al games als Heavenly Sword hebben ontwikkeld. Of het deze studio daadwerkelijk lukt om Devil May Cry succesvol te rebooten, zie je in de DmC: Devil May Cry Preview.

DmC: Devil May Cry draait om Dante. Hij is een Nephilim met superkrachten en moet, zoals we gewend zijn van Devil May Cry, het opnemen tegen een groot aantal demonen. In de game ontmoet je Kat, een meisje die je erop uitstuurt om op zoek te gaan naar “The Order”. Het blijkt dat Vergil, zijn broer, de leider is van deze organisatie en hij vraagt of Dante zich bij The Order aan wil sluiten.

Er ontstond wat ophef over een scene in de game waar Dante naakt uit zijn huis springt om de demonen buiten een kopje kleiner te maken. Fans waren teleurgesteld dat het personage absoluut niet meer leek op de Dante die ze kenden uit de voorgaande delen van Devil May Cry. Of de nieuwe Dante ook vervelend werd gevonden door Steven en JJ, hoor je in de DmC: Devil May Cry Preview.

Op 15 januari verschijnt de game voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De game zal ook uitkomen op de PC later in 2013. De exacte datum van de PC release is echter nog niet bekend.

Ontwikkelaar: Ninja Theory
Uitgever: Capcom
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC

DmC: Devil May Cry Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch