Menu Premium
Loading...

Dit is wat je kunt verwachten tijdens de Gamekings Zomerweken

12/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb jij ook zulke zomerkriebels? Heb jij de zomer in je bol? Nee? Door het kutweer? Nou dan zorgen wij toch voor je zomergevoel! We pakken zomers uit de aankomende tijd bij Gamekings en we hebben een dik programma voor je samen gesteld. Dit kun je kijken vanuit je regenachtige zolderkamer in Assen maar ook vanaf het strand van Cherso natuurlijk, wat je wilt.

We duiken terug Red Dead Online in

We duiken terug Red Dead Online in! Is de game verder verbeterd en komt het in de buurt van het succes van GTA Online of van de eerste Red Dead? Spreken we nog steeds van een game die nog niet af is, of is er meer te doen in de game? Je gaat het zien deze zomer! Daarnaast duiken we ook terug in Fallout 76, als dat maar goed gaat… Om nog maar te zwijgen over de terugkeer naar Anthem!

Top 10 beste games ooit

Ook gaan we iets spannends doen. We gaan van alle Gamekings een top 10 presenteren en dat gaat voor de nodige discussie zorgen. De games moeten al wel uit zijn, dus Jelle kan Death Stranding nog niet op 1 zetten. Zet JJ Fifa op de nummer 1 plek? Zet Emiel Mario Kart op de eerste plaats? Gaat Skate een lijst maken met enkel From Software titels? Je ziet het allemaal.

17 jaar Gamekings

Gamekings bestaat al 17 jaar en daarom hebben we genoeg hoogte en dieptepunten om op terug te blikken, dus dat gaan we ook doen! Maar wel samen met jullie natuurlijk. Daarnaast zullen er ook heerlijke zomerpodcast te beluisteren zijn, als dit je zomergevoel niet naar boven haalt weten wij het ook niet meer.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch