Menu Premium
Loading...

Dit is wat je krijgt tijdens de dubbeldikke kerstweken op Gamekings

12/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De maand december is aangebroken. Dit betekent dat het tijd is om terug te blikken. We hebben inmiddels de grootste releases achter de rug. Afgelopen maand heb je op Gamekings.tv wel nog de reviews kunnen zien van respectievelijk Xenoblade Chronicles 2 voor de Nintendo Switch en Destiny 2: Curse of Osiris. De huidige rust, geeft ons de mogelijkheid alle najaarsklappers flink uit te wonen. Uiteraard willen we de trouwe Premiumbazen tijdens de feestdagen genoeg content bieden om lekker te kunnen bingen. Met de eindejaars interviews op komst, moet dat geen probleem vormen. We hebben echter meer voor jullie in petto om de donkere dagen door te komen. Benieuwd naar wat je allemaal te wachten staat? Check nu Premium Journaal: De Premiumbazen worden verwend!

Eindejaars interviews, de KUT-lijst, de Grote Kerstquiz en nog veel meer!

We willen Gamekings.tv zoals gezegd volpompen met toffe content. Men moet immers vermaakt worden in de donkere dagen voor en na kerst. Naast de eindejaars interviews gaan we bijvoorbeeld terugblikken aan de hand van discussies. Hierbij behandelen we naar goed gebruik games, maar ook tech, films en series komen uitgebreid aan bod. Hiermee willen we onze liefde voor popculture benadrukken. Ook gaan we terugblikken op het jaar van Gamekings. In de verschillende edities van Bar Weinig, reguliere items en livestreams heeft zich een hoop drama, ellende en sensatie afgespeeld. Aangezien we hier het grootste gedeelte van de dag met een camera in de hand staan, hebben we de mogelijkheid hier uitgebreid op terug te kijken.

Koos en JJ vertellen in dit Premium Journaal wat je als Premiumbaas allemaal nog meer te wachten staat. Een ding is zeker: Bij Gamekings zit je er warmpjes bij, bij kerst. Check nu dit Premium Journaal: De Premiumbazen worden verwend!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch