Menu Premium
Loading...

Hoe een Roller Champions Let’s Play veranderde in Amor FM….

28/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is Gamekings avant la lettre. Wat begon als de eerste rondes van Jelle en Koos in de nieuwe game van Ubisoft: Roller Champions liep uit op een karaoke party featuring Amor FM. Gewoon omdat het kan. Toch even serieus. In Roller Champions strijden twee teams, ieder bestaande uit drie spelers, tegen elkaar in een strijd om de bal zo snel en zo vaak mogelijk in het doel te gooien. Dat doe je door de bal te veroveren, deze met jouw team in bezit te houden, er een rondje over het speelveld mee te rijden en vervolgens de bal in het doel te gooien. Dit klinkt makkelijk, maar het is het niet. Daar kwamen Jelle en Koos als snel achter in deze Roller Champions Let’s Play.

Hoe word jij een champion?

In Roller Champions zijn er meerdere speltypes. Zo kan je de besturing leren door de tutorial te spelen, kan je freestylen in het skatepark, kan je normale wedstrijden spelen en nog veel meer. De game biedt met andere woorden meerdere opties voor jou als speler om je op te focussen. Wil je er gewoon induiken en de besturing leren door middel van de uitvoering? Dan duik je gewoon meteen in de normale wedstrijden. Wil je meer chill de besturing leren kennen? Dan is het skatepark iets voor je. Of wil je toch iets meer bij de hand genomen worden? Dan is er een tutorial die van jou een potentiële champion kan maken. Tenminste, dat is de bedoeling.

De volgende esport topper?

Steeds meer games proberen groot te worden onder competitieve spelers en esporters. Roller Champions wil hier ook een gooi naar doen. Hoewel meerdere developers en publishers hier een poging toe gedaan hebben, is dit lastiger dan gedacht. Zo zijn er genoeg games op te noemen die een poging deden, maar daarbij hopeloos faalden. Maakt Roller Champions, in tegenstelling tot andere nieuwe competitieve games, wel kans op succes? Jelle en Koos krijgen hun eerste impressies in de Roller Champions Let’s Play en dat werkte blijkbaar op hun vocale spiertjes.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch