Menu Premium
Loading...

Dissidia Final Fantasy NT Review

08/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van de Arcade dan eindelijk ook naar de Console! De game met een naam die bijna niet is uit te spreken, Dissidia Final Fantasy NT. Skate en Kevin zitten klaar om deze port te bespreken. Want speelt het nog steeds zo lekker als destijds op de arcade kast? Of is het een lauw aftreksel van het origineel? Je gaat er achter komen in de Dissidia Final Fantasy NT Review!

Van Arcade naar Console!

In de game zal je met 2 teamleden worden samengevoegd, om het gevecht aan te gaan in meer dan 10 iconische arena’s. Hierin zal je tegen een ander team spelen van drie teamleden, om een gevecht van ware legendes te creëren die uit het Final Fantasy-universum komen. Een uniek benadering van het spelen met team-based combat, waar je uit meer dan 20 characters kan kiezen. Diverse klassieke wapens en magische aanvallen zullen beschikbaar zijn voor in je gevechtsarsenaal. Maar ook verwoestende summons, waaronder Odin, Shiva en Ifrit. Leer ondertussen nieuwe vaardigheden, spaar zoveel mogelijk Gil voor costumes en zet daarna al je vaardigheden in, om lekker te kont schoppen in de online modus.

Het betreft hier dus een fighting game met actie en role-playing elementen, gemaakt door Team Ninja. De game wordt uitgegeven door Square Enix en uitgebracht op de Playstation 4. De game is een vervolg op Dissidia Final Fantasy en Dissidia 012 Final Fantasy, die op de Playstation Portable speelbaar zijn, en laat de speler vechten met een van de vele characters uit de Final Fantasy series. De game is een console port van de arcade kast, die zijn releasedag zag op 26 november 2015 in Japan en nu eindelijk wereldwijd zijn release kreeg op 30 januari 2018.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch