Menu Premium
Loading...

Disney+ Review: Star Wars, Marvel, Pixar en klassieke Disney-films

21/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De officiële release van de Netflix-concurrent Disney+ laat nog even op zich wachten, maar in Nederland was (en is) de dienst nu gratis te testen. Ondanks dat er nog niet veel nieuws te zien is, was het wel interessant om te zien hoe de diens werkt en hoe Disney+ ervoor staat. De launch van Disney+ is namelijk nog maar anderhalve maand van ons vandaan (12 november). Daan en Koos hebben de dienst ook gecheckt.

Marvel, Star Wars en Disney-klassiekers

Als je nu naar Disney+ gaat is dat zo’n beetje het aanbod dat je zult krijgen. Van Star Wars zijn A Phantom Menace, Attack of the Clones, Revenge Of The Sith, A New Hope, Empire Strikes Back, Return Of The Jedi, The Force Awakens, Rogue One: A Star Wars Story, The Clone Wars nu te bekijken. Het aanbod van Marvel-films is wat minder groot: Thor: A Dark World, Iron Man, Iron Man 3, Captain Marvel, Guardians of the Galaxy (Animated), Ultimate Spider-Man, Agent Carter. Daarnaast kun je ook kijken naar heel veel klassieke Disney-films. Hierbij moet je denken aan films als The Lion King, 101 Dalmatiërs, Aladdin, Bambi, Beaty and the Beats en The Jungle Book. En dan hebben we ze zeker nog niet allemaal opgenoemd.

Pixar en nog veel meer

Bij Pixar moet je dan denken aan films van Cars, maar ook Finding Nemo, The Incredibles, Monster Inc, Toy Story, Up en nog veel meer. Ook zijn er dingen van National Geographic. Dit is dus allemaal gratis en voor niets te bekijken. Totdat de dienst op 12 november wordt gereleased.

Moet Netflix en andere streamingsdiensten zich zorgen gaan maken? Vindt jij dat er momenteel teveel diensten zijn om uit te kiezen? Ben jij van plan een abonnement te nemen of blijf jij bij Netflix of een andere dienst voor je films en series? Laat het weten en deel je mening in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch