Menu Premium
Loading...

Dishonored: The Knife of Dunwall Review

23/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dishonored heeft alles in zich om een goede game te zijn: een wrede wereld, veel actie of sneaken en voor je gevoel veel vrijheid. Ga jij voor de route via het dak en sneak je een weg naar het doel, of ga je voor de kill? Het kan allemaal. Maar als je de game hebt gespeeld of kent, weet je dat je niet de enige bent met de skills van Corvo Attano. Je hebt natuurlijk nog de groep teleporterende assassins die jou erin luisden met de moord van Empress Kaldwin. Waar je de kant van Corvo hebt meegemaakt in de originele Dishonored game, ga je nu de andere kant ervaren met The Knife of Dunwall DLC. Ben je er klaar voor om Dunwall af te sluipen vanuit een ander perspectief? Of het de moeite waard is, zie je in de Dishonored: The Knife of Dunwall Review.

Van ‘one man army’ naar ‘one man with an army’. Het is iets wat je duidelijk merkt in de game. Niet alleen doordat een creepy Billie constant in de buurt is, je advies geeft en op de momenten verschijnt wanneer je hem niet verwacht, maar ook doordat jij assassins kunt spawnen als skill. Dit kan om te killen, maar ook om af te leiden. Een ander groot pluspunt is dat je de beschikking krijgt over de mogelijkheid om mensen om te kopen, zodat je met een voorsprong het level kan doorlopen. Maar voor niets gaat de zon op. Coins zullen essentieel zijn voor items en in dit geval omkopingen. Beslis goed welke items je wil en waar je jouw coins aan uit geeft, want je zult er geen overvloed van hebben. Dit is tevens iets wat de zoektocht spannend voor je houdt. Elke kamer die je doorkruist schreeuwt om doorzocht te worden op zoek naar coins en health. Alles om te overleven.

Uiteindelijk ben je benieuwd of de actie die je mogelijk uren bezig heeft gehouden in het origineel, dat ook kan waarmaken in The Knife of Dunwall DLC. En wat is het verhaal achter Daud en zijn assassin leger? Maar wil je dat verhaal wel weten of is er niets nieuws onder de zon in Dishonored: The Knife of Dunwall? Jelle en Melle hebben Dunwall nog eens bezocht. Dit keer met de ogenschijnlijk duistere Daud. Of The Knife of Dunwall heeft kunnen imponeren, hoor je in de Dishonored: The Knife of Dunwall Review.

Ontwikkelaar: Arkane Studios
Uitgever: Bethesda Softworks
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC

Dishonored: The Knife of Dunwall Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch