Menu Premium
Loading...

Dishonored Review

10/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast alle Call Of Duty, Assassin’s Creed en Halo vervolgen van dit jaar komt er ook een gloednieuwe IP uit, genaamd Dishonored! Simon en Boris zijn al helemaal los gegaan met deze originele titel en samen bespreken ze alles wat ze mee hebben gemaakt in de Dishonored Review.

Uitgever Bethesda heeft samen met ontwikkelaar Arkane Studio’s een nieuwe franchise bekokstoofd. Zij hebben Viktor Antonov, bekend van Half-Life, uitgenodigd om de game aan te kleden. Deze creatieve jongen heeft duidelijk zijn stempel op de game gedrukt. Iemand al de ‘Tall Boys’ tegen gekomen? Nou mag deze game dan wel een verzameling zijn van Deus Ex, Thief en BioShock met een vleugje Half-Life, het voelt toch fris en nieuw aan.

Dit komt waarschijnlijk door de gameplay die de visuals misschien nog wel overschrijdt. Je kunt mensen namelijk op zes miljard verschillende manieren kei hard hun hart laten stoppen. Dit doe je door goed gebruik te maken van je special powers, die je kunt combineren en zo een ketting van dood en verderf achter kan laten. Dit doe je vooral door gebruik te maken van de omgeving en van de vijand zelf, bijvoorbeeld door ze hun eigen kogels te laten happen.

Het mooiste is misschien nog wel dat dit niet eens hoeft, je kunt de game namelijk compleet voltooien zonder iemand te vermoorden. Sterker nog, zonder dat iemand ├╝berhaupt weet dat je er bent geweest. Hier moet je wel een beetje geduld voor hebben, maar levert je wel een aantal achievements op.

Dishonored geeft je een compleet nieuwe steampunk wereld waarin je met een compleet nieuwe held in rond kan banjeren, of juist niet (sneaken). Een ding is zeker, dit is zo’n game waarbij je bij je vrienden aankomt om alles te vertellen over die ene toffe move die je maakte. Simon is er in ieder geval laaiend over en Boris is sowieso al fan van de legendarische games die door de kopstukken van Arkane Studios zijn gemaakt. Dus kijk snel hoe zij de game beleefd hebben in de Dishonored Review.

Onwikkelaar: Arkane Studio’s
Uitgever: Bethesda
Platform: Xbox 360, PC en PlayStation 3

Dishonored Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch