Menu Premium
Loading...

Dishonored preview

30/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

“What do we do with the drunken whaler? Early in the morning!” Ja hoor, het is tijd voor Dishonored. Dennis en Jelle gaan grotesk te keer over deze bijzondere game in de Dishonored preview.

Corvo is pissed, want hij wordt vals beschuldigd van de moord op de koningin en nu zit hij vast. Gelukkig brengt een mysterieus persoon hem bovennatuurlijke krachten door een tattoo op zijn hand. Hiermee kan hij ontsnappen en een hele boel andere leuke dingen. Deze krachten gebruikt Corvo om wraak te nemen op de mensen die hem dit hebben aangedaan.

De game speelt zich af in Dunwall, een steampunk versie van Londen en Edinburgh, waarin old school en high-tech samen komen. De stad draait op walvis olie en wordt gedomineerd door de elite die een ijzeren greep houdt op het volk. Omdat er een ziekte is uitgebroken die mensen bloed uit hun ogen laat huilen en ze een tikkeltje agressief maakt, heeft de elite zich afgezonderd en laten ze het arme volk rotten. De orde wordt gehandhaafd door de zogenaamde ‘Tall Boys’, deze lange jongens hebben lange mechanische benen en regenen vuurballen naar beneden.

Gelukkig voor jou ben jij geen bloed-huilende zwerver, maar ben je Corvo, en heb je een aantal trucjes achter de hand. Je bent namelijk instaat te teleporteren, zo kun je van dak naar dak zoeven en bewakers verrassen. Daarna kun je ze bijvoorbeeld ‘possess’-en, je kruipt dan in de huid van de bewaker en zo kun je hem alles laten doen wat je wil. Of je blaast hem natuurlijk gewoon van het dak af met je windstoot. Als je dan de tijd stilzet kun je zelfs naar beneden lopen en hem opvangen. Om hem dan vervolgens op te laten vreten door een roedel gemuteerde ratten die je kunt ‘summon’-en.

Dit is tevens het interessantste aan Dishonored. Iedereen zal Dishonored op een andere manier doorlopen. Je kunt de powers ook nog combineren en zo tot originele combinaties komen om het net even anders te doen. Zoveel mogelijkheden heb je nog nooit gezien. Toch, Dennis en Jelle? Check nu de Dishonored preview.

Ontwikkelaar: Arkane Studios
Uitgever: Bethesda
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Dishonored preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch