Menu Premium
Loading...

Dishonored: Game of the Year Edition Review

27/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het commerciële én kritische succes van Dishonored heeft ontwikkelaar Arkane Studios besloten om een Game of the Year Edition uit te brengen. Ben jij benieuwd of de game een jaar later nog steeds de dezelfde magie heeft? Jelle en JJ gaan het voor je checken in deze Dishonored: Game of the Year Edition review.

Vorig jaar maakte het publiek voor het eerst kennis met de unieke Steampunk-stijl game genaamd Dishonored. Wat Jelle zo uniek vond aan deze game, is manier waarop ontwikkelaar Arkane Studios de wereld presenteerde. De gameplay was niet zozeer speciaal, maar het complete pakket van de vormgeving in combinatie met het verhaal en de gameplay maakte Dishonored tot een van de parels van 2012.

De Game of the Year Edition is dan ook een logisch vervolg op het succes van Dishonored. Deze bundel bevat alle DLC, plus een pre-order bonus pakket. De complete Dishonored-ervaring ligt dus nog een keer voor je klaar.

In de eerste DLC, Dunwall City Trials, speel je wederom met Corvo. Deze DLC heeft geen verhaal, maar zijn trials en challenges. De tweede DLC, Knife of Dunwall, verplaatst je in de huid van een wel heel bijzondere en vooral controversiële hoofdpersoon, namelijk Daud. De derde DLC Brigmore Witches, borduurt verder op het verhaal van Daud, maar dan in een andere setting met andere personages, zoals heksen. De laatste DLC Void Walker’s Arsenal, is geen echte DLC, maar extra content die je kreeg bij het pre-orderen van Dishonored.

De Dishonored: Game of the Year Edition is nu dus completer dan ooit te voren. Ben jij benieuwd of Dishonored een jaar na de release nog steeds een topper is? Kijk dan nu de review!

Ontwikkelaar: Arkane Studios
Uitgever: Bethesda
Platform: PC, Playstation 3 en Xbox 360

Dishonored: Game of the Year Edition Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch