Menu Premium
Loading...

DIRT 5 Preview: “Eerste voorproefje next-gen racing?”

24/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten momenteel nog steeds vol in de GKE3 periode. Ondanks dat het event niet door gaat in real life, proberen we toch al het nieuws en alle aankondigingen in een feestelijk jasje te gieten. Zo beschouwen we deze preview van Dirt 5 ook als E3 gerelateerde content. Want als de E3 gewoon was doorgegaan, dan hadden we de game zeer waarschijnlijk daar gespeeld. Dan was deze online demo er helemaal niet geweest. Dirt 5 is het nieuwste deel in in de Dirt serie van Codemasters. Op de redactie hebben we een aantal paar fans van deze serie, en dus was de demo van deze nieuwe game zeer welkom.

Wat is er nieuw bij Dirt 5?

Dirt 5 werd voor het eerst getoond tijdens de Inside Xbox presentatie in mei. Als next gen game. Eentje die zou draaien op 120 fps. En dat beloofde wat. Koos kon thuis lekker aan de slag met een korte demo. Deel 5 gaat in vergelijking met andere delen uit de serie wat meer terug naar zijn roots, naar Dirt 2 om precies te zijn. De game schuift wat meer het arcade gevoel naar voren. Vergelijk het met Grid, maar dan met een flinke scheut modder erbij. Er zaten in deze demo een viertal tracks waar op geraced kon worden. En alle vier de tracks hebben vier seizoenen om in te rijden: winter, zomer, herfst en lente. Dus waar je de ene keer lekker zonnig weer hebt, daar kun je de volgende keer zo maar met keiharde wind en regen geconfronteerd worden. Koos en JJ nemen samen de demo door.

De E3 gekte houdt nog wel even aan

We zijn nog lang klaar met de GKE3 weken. Als we de geruchten mogen geloven komen er nog hele vette aankondigingen aan, en Microsoft en Ubisoft moeten nog hun klappers laten zien. Blijf de website dus in de gaten houden voor al het GKE3 nieuws.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch