Menu Premium
Loading...

DiRT 4 Review

11/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

VROOM VROOM!  Na DiRT Rally, is DiRT 4 eindelijk uit en daar gaan we natuurlijk iets vets mee doen. JJ heeft Boris en Koos naar een parcours gestuurd om de rallycoureur uit te hangen. Eerst moesten ze natuurlijk even meerijden met iemand die er verstand van heeft, daarna mochten ze dan eindelijk zelf ummm… Vrij weinig. Koos is rijbewijsloos en Boris ging even niet zo lekker na het meerijden. Gelukkig deden de mannen het meer voor de gezelligheid en natuurlijk om DiRT 4 te spelen. Koos vertelt JJ erover in de DiRT 4 Review.

Het vrij matige evenwichtsorgaan van Boris is weer eens op de proef gesteld

Als je een al jarenlang Gamekings kijkt, ben je natuurlijk al bekend met het vrij matige evenwichtsorgaan van Boris en deze is in de rallyauto weer eens op de proef gesteld. Helaas is Koos niet de beste cameraman en dacht hij echt dat Boris dood aan het gaan was, maar gelukkig heeft hij de sterke verhalen nog.

Je snapt natuurlijk wel dat de heren in de studio niet alleen maar gaan lullen over een rally tripje, want ze hebben ook gewoon DiRT 4 de hele week zitten spelen en dat beviel ze prima. Met een hele zooi aan capture materiaal van JJ, kan je zien hoe de tweede rijbewijsloze man aan de desk zat te strugglen om op de baan te blijven. Wanneer het hem eindelijk lukt om met souplesse de besturing te meesteren wordt hij keihard gebeukt door de meedogenloze A.I.

Landmodes, Rally modes, Boris is misselijk mode, je kan het vandaag allemaal zien. Ondertussen kan je ook op de Gamkings E3 Live stream checken of Boris ook in L.A. in misselijk mode zit. Eigenlijk wel een aanrader, maar wil je even een break tussen al het E3 geweld, dan heb je hier de DiRT 4 Review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch