Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Diablo IV Premium Review in Progress: Blizzard op zijn best?

30/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Diablo IV is 2 juni aanstaande beschikbaar voor early acces en 6 juni voor iedereen. Een game waar we bij Gamekings hevig naar uitgekeken hebben. Steven en JJ konden een klein weekje met de early review code aan de slag. Een code die af en toe haperde, maar ons wel een goed genoeg beeld gaf om een eerste oordeel over de game te geven. Hoe was hun ervaring in de duistere wereld die zo door Lilith was aangetast en merkten ze iets van de nieuwe insteek die Blizzard had aangekondigd. Was dit nog steeds de Diablo waar beiden zo van hielden? Je ziet en hoort het antwoord in de Diablo IV Premium review in progress.

Diablo IV review: Is dit nog steeds old school Diablo?

Blizzard had het de afgelopen jaren al duidelijk gesteld: er zouden enkele veranderingen aangebracht worden in de basisbeginselen van de Diablo-franchise. Het spel biedt nu bijvoorbeeld een meer open wereld-ervaring en is ook duidelijk gericht op coöperatief spel. Ook zijn er aanpassingen gedaan aan de gameplay. Zo kun je voor het eerst voor een aanval wegduiken opdat je even wat lucht krijgt. Hoe bevielen JJ en Steven deze innovaties en zorgden het voor een betere of mindere spelervaring? Ook opvallend is natuurlijk dat Diablo IV altijd online moet zijn, zelfs als je het avontuur puur in je eentje wil spelen. Dit heeft alles te maken met nieuwe functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om andere spelers te ontmoeten en samen te spelen in open wereldgebieden. Deed dit voor de twee af aan de SP-ervaring die zij vooral zochten in deze franchise?

Het finale oordeel komt over twee weken

Diablo IV is een grote game. Een game die we ook hebben moeten testen voordat het echt live ging. En dus is dit een review in progress. We willen meer kunnen spelen en echt weten dat het ook met een paar miljoen mensen online, optimaal draait, voordat we een finaal oordeel geven. Maar in deze video kunnen we al wel de gameplay beoordelen. En dat is toch het belangrijkste. Zit die goed, dan zullen ze eventuele technische issues uiteindelijk ook wel fixen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch