Menu Premium
Loading...

Diablo III: Ultimate Evil Edition Review

23/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Reaper of Souls uitbreiding is eindelijk speelbaar voor de consolegamers, in de Diablo III: Ultimate Evil Edition voor de current- en next-gen consoles. Boris en Dennis bespreken deze ultieme bundel van Blizzard in de Diablo III: Ultimate Evil Edition review!

Met de Ultimate Evil Edition zal Diablo III voor het eerst speelbaar zijn op de PlayStation 4 en Xbox One. Deze editie bevat alle tot nu toe uitgegeven content, inclusief de Reaper of Souls DLC. Eerder aangemaakte personages op de PlayStation 3 of de Xbox 360 kun je meenemen naar jouw nieuwe console, zelfs van een Xbox naar een PlayStation en vice versa. Vanaf nu is het ook mogelijk om jouw loot te delen met vrienden, en introduceert Blizzard de Apprentice Mode, waarin je als minder ervaren speler met de doorgewinterde Diablo-gamers op pad kunt gaan. Naast de nieuwe content zijn ook de graphics voor de next-gen consoles flink opgepoetst, zodat jij een nog intensere game-ervaring zult beleven.

Dan rijst de vraag: als je al in het bezit bent van Diablo III, voor welk platform dan ook, is deze versie het dan waard om aan te schaffen? Check nu het oordeel van Boris en Dennis in de Diablo III: Ultimate Evil Edition review!

Ontwikkelaar: Blizzard
Uitgever: Activision
Platform:  PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One

Diablo III: Ultimate Evil Edition: de ultieme editie?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch