Menu Premium
Loading...

Diablo III: Rise of the Necromancer DLC Review

12/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel! Het duurde ongelooflijk lang, maar de laatste DLC voor Diablo III is een feit. In de Rise of the Necromancer DLC kan je aan de slag met de meest populaire class uit Diablo II. Een must have voor de doorgewinterde dungeon crawler. Wat zit er allemaal in de DLC en is het het geld waard? Emiel en Skate hebben het voor je onderzocht en leggen het je haarfijn uit in de Diablo III: Rise of the Necromancer DLC Review.

Best veel geld voor een nieuwe class, maar hij is wel heel vet

De DLC pack is onderdeel van patch 2.6 waar je onder andere de nieuwe feature Chalenge Rift, enkele nieuwe zones en bounties krijgt. Deze patch is geheel gratis, maar als je de Necromancer class erbij wilt, dan moet je vijftien keiharde EURO’s betalen. Dat is best veel voor een nieuwe class en een handvol legendary wapens. Als je hardcore fan bent is het het geld toch wel waard, want de Necromancer is wel een keiharde eindbaas. Emiel is makkelijk te paaien als het om Diablo gaat en begint zo aan een nieuwe playthrough, maar Skate is wel een man die waar voor zijn geld wilt voordat hij nog een keer door de game gaat.

Diablo is een game waar je gegarandeerd wat uren in kan steken. Lekker alleen of met je maten looten en grinden. Nu zelfs na een aantal jaar na release komt er nog DLC uit, maar wat vind je van de prijs? Hoe sta jij tegenover 15 knoertharde EURO’s neerleggen voor een nieuwe class in een game die je waarschijnlijk al een paar keer uitgespeeld hebt? Laat het ons weten in de comments, want we vinden jouw mening fucking chill en dat weet je. Maak je klaar om de prijs-kwaliteit argumentaties van Skate en Emiel te vergelijken in de Diablo III: Rise of the Necromancer DLC Review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch