Menu Premium
Loading...

Diablo III: Eternal Collection Review: “Ideaal voor onderweg”

11/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast dat we deze week een hoop commotie hebben gezien als het gaat om Blizzard, zijn ze ook nog vorige week de markt op gekomen met een Switch game. We hebben het hier natuurlijk over Diablo III: Eternal Collection. De gehele Diablo III ervaring, zo op je Nintendo Switch. Zo kun je lekker op de bank bij je oma, in de trein naar je werk of zelfs gewoon in het klaslokaal van die chagrijnige oude docent Nederlands, je favoriete game spelen. Nooit meer hoef jij te ‘exp wasten’ omdat je je computer in de steek moet laten. Boris en JJ gaan kijken hoe het bevalt.

Diablo Hell

Afgelopen weekend is de hel losgebarsten op het BlizzCon evenement, want laten we eerlijk zijn, niemand had een nieuwe Diablo game verwacht voor mobile. Blizzard slaat hiermee volgens velen de plank compleet mis. Nu ze dus ook met een Nintendo Switch versie zijn gekomen, maakt het het allemaal niet veel beter. Het spel is uitgekomen op de Nintendo Switch op 2 november 2018. Maar gaat dit het mobile fiasco een beetje goed maken?

Het voelt wel goed aan

Boris en JJ zijn beide wel echte veteranen, die in hun eigen tijd niet vies zijn van een potje button mashen met Diablo. Beiden hebben de nodige uurtjes zitten in deze franchise. Boris is vooral gek op de Nintendo Switch. Hij heeft Diablo III namelijk al gespeeld op z’n oude PC, de PlayStation 3 en de PlayStation 4. Je kunt wel zeggen dat hij best wel fan is van dit spel. En voor een spel dat al minimaal zes jaar oud is, kun je toch nog heel wat plezier hebben met deze game. Boris is in ieder geval erg onder de indruk van deze Switch versie. Wat vinden jullie ervan dat Diablo nu ook op de Nintendo Switch te spelen is? Ga jij hem halen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch