Menu Premium
Loading...

Diablo 3 Review

03/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is meer dan een jaar geleden dat de pc-gamers aan de slag konden met de action role-playing game van Blizzard, maar nu kunnen dan toch eindelijk de console-gamers gaan genieten van Diablo 3. Toen bekend werd dat Diablo 3 ook op de consoles zou uitkomen, was dit dan ook goed nieuws voor de fans van de franchise. Boris en Melle gaan in deze Diablo 3 review kijken of het ook voor hen goed nieuws betekent.

Diablo 3 is een hack-and-slash game van ontwikkelaar Blizzard, met een enorme reputatie en een stevige community van hardcore-gamers. De hoge moeilijkheidsgraad en de overvloed aan loot is de formule tot het succes van deze game. Bij Diablo 3 draait het niet zozeer om de lengte van de verhaallijn, maar meer om de replay-value. Hoe vaker je het verhaal doorspeelt, hoe sterker je personage wordt en hoe betere loot je vijanden droppen.

De console-versie is een één op één port van de pc-versie, maar dat wil niet zeggen dat de game hetzelfde aanvoelt. De besturing is natuurlijk afgestemd op de controller, in plaats van de oude, vertrouwde muis en toetsenbord. De vraag is dan ook of deze game beter werkt op de consoles dan op de PC. Het meest unieke van Diablo 3 op de consoles is de optie om lokale multiplayer te spelen. Krijg je vrienden over de vloer? Zwengel je console aan en gooi Diablo 3 er in, want je vrienden kunnen op elk moment in de game inspringen tot een maximum van 4 gelijktijdige spelers.

Ben jij benieuwd of de console-versie net zo lekker werkt als de PC-versie? Kijk dan nu deze Diablo 3 Review!

Ontwikkelaar: Blizzard Entertainment
Uitgever: Blizzard Entertainment
Platform: PlayStation 3, Xbox 360

Diablo 3 Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch