Menu Premium
Loading...

Diablo 2 Resurrected Review – Kopen, budgetbak of toch slopen?

09/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het de laatste tijd vaak over zakelijk gedoe rond Blizzard. Sexual harassment, mensen die weg gaan, etc. Wat je dan bijna vergeet is dat ze ook nog “nieuwe” games uitbrengen. Met miljoenen fans heeft de Diablo-franchise het de afgelopen jaren erg goed gedaan. Er nu is daar de reboot van Diablo 2 genaamd Diablo 2 Resurrected. De originele versie van het spel is al 21 jaar oud. Is Resurrected een goede remaster of meer van hetzelfde? Kun je nog steeds genieten van een oud deel met oude gameplay structuren, nu we zo vertrouwd zijn geraakt met de gameplay van Diablo 3? Diablo-fan JJ gaat het je allemaal vertellen in de review. En je aanraden of je het moet kopen, budgetbak of slopen?

Review Diablo 2 Ressurected: gemakkelijke remaster of waar eerbetoon

In het verhaal van Diablo II zijn de krachten van orde en chaos verwikkeld in een eeuwige strijd. Die strijd is aangekomen in de sterfelijke wereld. En noch mens, demon of engel zullen ongedeerd blijven. Diablo, Lord of Terror, en de jongste van de Three Prime Evils, is ontwaakt uit zijn lange slaap. En dan begint het gezeik. De game is dit keer niet alleen op de PC te spelen. Maar ook gewoon lekker op je console. En dat heeft JJ gedaan. Op de Xbox One welteverstaan. Gaat Ressurected verder dan remaster of is het een opgepoetste versie van de illustere game uit 2000? Met daarbij de vraag. Gaat we dit moeten kopen?

Resurrected of toch niet

Geen poort naar IOS of Android, maar een echte Diablo. Deeltje 2 heeft het 21 jaar geleden erg goed gedaan, maar wordt de remaster beter zijn dan het origineel? Is de core nog steeds even goed als voorheen? Of is de style zo ‘ouderwets’ dat we binnenkort liever Immortal gaan spelen? JJ gaat zijn ervaringen met je delen. En je vertellen of het iets is om te kopen, voor de budgetbak of slopen? Ben jij hyped geworden voor Diablo 2 Resurrected? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch