Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met World of Warcraft & Dutch Stream Awards

30/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

2020 is niet altijd een even leuk jaar geweest. Maar het einde is wat dat betreft gelukkig in zicht. En natuurlijk gaan wij wij zorgen voor een hard einde van het jaar. Zo hebben wij aankomende woensdag de live uitzending van de Dutch Stream Awards 2020, presenteren wij reviews voor World of Warcraft (met verrassend duo) en Immortals: Fenyx Rising en hebben de mannen een paar vette next-gen Let’s Plays opgenomen. Het is deze week nog een beetje de stilte voor de storm. Want deze maand komt er de traditionele bonus December content en natuurlijk de eindejaarsinterviews. Kortom, hoe lastig 2020 ook was, wij gaan het jaar gewoon feestelijk beëindigen. Op zijn Gamekings!

De uitreiking van de Dutch Stream Awards 2020

Na maandenlang hard gewerkt te hebben, kunnen we eindelijk zeggen dat de uitreiking van de Dutch Stream Awards bijna daar is. Aankomende woensdag vanaf 19:00 uur komen we te weten welke streamers zich de beste/meest populaire van Nederland mogen noemen. Wie zou de beste nieuwkomer zijn? Welke vrouw mag zich de koningin van Twitch NL noemen? En wie heeft de allerbeste stream van Nederland? Op al die vragen gaan jullie het antwoord krijgen. Ben jij ook zo benieuwd naar wie deze awards binnen gaan slepen? Kijk woensdagavond vanaf 19:00 uur naar de Dutch Stream Awards 2020 op de Gamekings Twitch kanaal.

De December Weken

Maar buiten de Dutch Stream Awards om leveren wij natuurlijk ook nog genoeg ‘gewone’ content op de website. Zo is het tijd om World of Warcraft: Shadowlands en Immortals: Fenyx Rising te reviewen. Er staan ook een paar leuke Let’s Plays gepland voor NBA 2K21, Devil May Cry 5 Special Edition en The Falconeer. En we leveren natuurlijk de items die jullie van ons gewend zijn zoals de Peepshow, Filmkings, Brievenmaandag en EvdWL. En na deze week komen we ook met de planning voor de laatste Decemberweken, en daar heeft JJ een paar hele vette items voor gepland. Waarover snel meer nieuws.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch