Menu Premium
Loading...

Deze Week bij GK over Xbox Showcase, Indie Awards & Zomerweken

20/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan een hele, hele fijne week met content tegemoet bij Gamekings. Althans, dat vinden wij. Het gaan een week worden waarin de GKE3 periode tot een culminatie komt in de vorm van de Xbox Game Showcase. Die we om 16:45 gaan starten. Met Voorbeschouwing en een schuine oog op wat pre game aankondigingen die gedaan gaan worden. Iedereen op de redactie zit vol spanning op deze stream te wachten. Wat gaat Microsoft ons qua first party titels tonen. Niemand weet het… Aan die spanning komt donderdag aanstaande dus een eind. En daar zijn we met zijn alleen denk ik er blij mee. De echte discussie kan dan eindelijk los barsten.

De Indie Awards van Nederland

Er is ook een tweede speciale gebeurtenis. En dat is de uitreiking van de Game Bakery Indie Awards. Dit is de Award Show voor de beste Indie games van vaderlandse bodem. Deze show had in een theater moeten plaatsvinden, maar Corona. Dus je weet het wel. Een online Award show was de enige overgebleven optie en wij als Gamekings boden de helpende hand. Aanstaande vrijdag worden de Awards van 20:00 tot 22:00 uitgereikt. Op ons eigen Twitch kanaal. Met Skate als host en natuurlijk met een fijn en typisch Gamekings sausje erover heen. En iedereen is uitgenodigd.

een test van Daan, reviews & een lekkere discussie

Natuurlijk vallen er ook andere items te bekijken. Bijvoorbeeld reviews van Destroy all Humans Remake en Death Stranding op de PC. Daan gaat streamen op een gaming laptop van ROG. Hoe bevalt dat? We gaan op zoek naar het antwoord op de vraag of 200 man eigenlijk te veel is voor een Battle Royale game en Filmkings is terug van weg geweest. Dus de film fans kunnen aanstaand weekend gaan genieten van het illustere duo Jelle & Koos. Lekker toch!!!

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch