Menu Premium
Loading...

Deze Week bij GK met Dirt 5, Cyberpunk 2077 en Gamekings reveal streams

22/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je van live-streams houdt, dan zit je deze week goed bij Gamekings. We hebben er drie voor je in petto staan. We doen live verslag van zowel de New Game+ Expo als de Night Wire stream van CD Projekt Red. De eerste op dinsdag en de tweede op donderdag als de Polen tenminste een tijdstip gaan doorgeven, want niemand weet nog wanneer deze stream zal beginnen. Daarnaast hebben we vrijdag ook nog een feestelijke reveal stream? Waarover? Verklappen we nu nog niet. Maar kort van stof gaan we niet zijn deze keer. Feestelijk wordt het in ieder geval wel.

Nog steeds volop E3 content

We zitten nog steeds full on in de GKE3-weken. En dus ook deze week krijg je veel ‘E3-gerelateerde’ content. Zo hebben we het eerste ‘roadtripje’ als JJ op zoek gaat naar een behind closed doors en World Première in ons eigen land. Of hij er een vindt, dat zie je in de video. Natuurlijk zijn er ook twee E3 Journaals, doen we nabeschouwingen van de live-streams en hebben we ook vanuit huis kunnen meedoen aan een E3 preview sessie. En dat betreft Dirt 5. Dirt 5 is een rally game met een aantal grote fans op de redactie.

Een zonnige maar volle Gamekings week

De gewone reguliere content is er natuurlijk ook. Met de Peepshow en Einde van de Week Live als blikvangers. Emiel heeft verder gekeken naar de de eerste expansie voor Pokémon Sword en er is ook uitgebreid met de demo van Grounded gespeeld. Het ‘pet project’ van Obsidian, makers van The Outer Worlds.  Volle bak content dus en allemaal fijn spul om deze week, die vol gaat staan van de zonneschijn, mee te veraangenamen. Prettige week al wat en stay safe!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch