Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Zombies, zombies en nog eens zombies

27/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend zit er op en week 5 van 2020 is van start gegaan. En dat betekent dat JJ in Deze week bij Gamekings weer het hele programma met je door gaat nemen. En deze week is niet zomaar een week. Het is namelijk (deels) de week van de Zombies. De Zombieweek begint namelijk deze week en zal doorlopen t/m volgende week dinsdag. Maar daarnaast is er natuurlijk ook nog andere content.

Zombies

Voor de mensen die hun liefde voor zombies al een tijdje niet meer kunnen verbergen: deze week is gemaakt voor jou. Vanaf woensdag staat zo’n beetje alles namelijk in het teken van zombies. Dinsdag zal JJ in een item gaan uitleggen hoe en wat qua content, maar zo’n beetje alles gaat over zombies. Zombies in games, in films, in boeken en ga zo maar door. Daarnaast heeft JJ een spreekbeurt voorbereid over de historie. En we gaan nu ook alvast verklappen dat begin volgende week (maandag dus) er een speciale Filmkings online komt. Een Filmkings vol met zombies. Want hoe is dit fenomeen ontstaan? Een overschot, zullen we maar zeggen.

Maar er is meer

Want het begin van deze week staan er nog een paar andere items op het programma. Er is namelijk gewoon een peepshow, Doom: Eternal wordt gepreviewd, de games van de maand februari worden doorgenomen en er is een EvdWL en brievenmaandag. Naast alle zombie-content van deze week is er dus ook nog ruimte genoeg voor de normale content. Dus als je niet van het onderwerp van deze week houdt, maak je geen zorgen. Er is nog genoeg content over tijdens de Zombieweek.

Het Bazige Bazen Weekschema

Din 28 jan 18:00: Peepshow

Woe 29 jan 16:00: Hot Topic 2019 Triple A failures

Don 30 jan 08:00: De beste wapens om zombies te killen

Vrij 31 jan 08:00: Tien fantastische zombiegames

Zon 2 feb 08:00: Wie wordt het meest vermoord: Nazi’s of zombies

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch