Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Zombie Army 4: Dead War en Warcraft Reforged

03/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste volledige week van februari is daar, en net zoals altijd begint de week met Deze week bij Gamekings. JJ neemt een week vol met content door. De eerste twee dagen staan nog in het teken van de Zombie week, waarna er van af woensdag onder meer gefocust wordt op de review van Warcraft: Reforged, een play je deze nog met BioShock en een gloednieuwe Kevin’s Keuze. Content te over.

De Zombie Week

Voor de mensen die al genoeg hebben van zombies, houdt nog even vol. Na woensdagochtend zal het gehalte zombies flink afnemen. Deze maandag kun je een speciale Filmkings verwachten, met als focus natuurlijk zombies. Daarna is er op dinsdagmiddag nog een dikke, vette zombie stream en verschijnt woensdag de review van Zombie Army 4: Dead War online. De climax van een week vol met zombies. En voor de mensen die niet van zombies houden eindelijk het moment waarop de site niet meer vol zal staan met zombie-gerelateerde content.

Warcraft: Reforged

Boris en Skate gaan eind deze week eens goed zitten voor de review van Warcraft: Reforged, niet te verwarren met World of Warcraft. De heren hebben beide veel uren in de game gestoken en gaan eens haarfijn proberen uit te leggen of je wel of niet met de game aan de slag kunt. Want beide heren kunnen dat natuurlijk als geen ander. Maar dan zijn we er nog niet. Er is deze week eindelijk weer eens een gloednieuwe Kevin’s keuze, de heren gaan in Play je deze nog terug in de tijd voor BioShock, Tokyo Mirage Sessions wordt gereviewd en is een gloednieuwe Docukings en Trailer Trash. En als dat allemaal nog niet genoeg is, is er ook gewoon een nieuwe brievenmaandag en EvdWL.

Het Bazige Bazen Weekschema

Din 4 feb 18:00: Peepshow

Vrij 7 feb 08:00: Kevin’s Keuze

Zat 8 feb 16:00: Docukings

Zon 9 feb 08:00: Trailer Trash

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch