Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Zelda, FIFA 20 en Sony State of Play

23/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja! Het weekend zit er helaas weer op, maar er staat gelukkig wel weer een nieuwe week voor de deur. Een week vol met content. De afgelopen weken was het al behoorlijk druk met releases, en deze week is het more of the same. Onder meer The┬áLegend of Zelda: Link’s Awakening en FIFA 20 worden gereviewd, naast tal andere games. Wat er verder nog is? JJ neemt het met je door!

Link’s Awakening is daar!

Als je vorige maand de top tien’s in de gaten hebt gehouden, weet je dat Zelda behoorlijk populair is op de redactie. Vanzelfsprekend keken veel mensen dan ook uit naar de remake van Link’s Awakening, die vorige week op de Nintendo Switch verscheen. Emiel komt speciaal langs om dinsdag de discussie en review op te nemen. Samen met Boris. Bij deze is dinsdag deze week dus Zelda-dag.

Antwoord FIFA 20 op PES 2020?

Of is dat helemaal niet nodig? Want ondanks dat de reviews van PES 2020 over het algemeen positief zijn, lijkt FIFA 20 dankzij zijn marketing en budget toch elk jaar weer beter te verkopen. Gaat dat dit jaar anders zijn? JJ heeft FIFA zoals elk jaar weer helemaal kapot gespeeld, terwijl ook Koos zich aan de footy gewaagt heeft. Koos en JJ namen ook de PES 2020 review op en gaan dat deze week dus doen voor FIFA 20. The battle is on!

Sony State of Play en meer

De 24ste gaat de Sony State of Play gehouden worden. Inmiddels is in ieder geval al duidelijk dat The Last of Us 2 zijn opwachting zal maken. Eindelijk krijgen we weer eens wat te horen (en misschien ook wel te zien) van de game. Verder gaat er komend weekend ook een Emiel’s keuze komen en kun je ook nog een paar kleinere reviews verwachten, naast alle wekelijkse content natuurlijk.

Wat was het vetste item van afgelopen week! Waar kijk je deze week het meest naar uit? Laat het weten in de comments en laat zien hoe hype je bent voor deze week!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch