Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: X-week, Doom: Eternal en Premium Awards

02/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week beginnen de december-maanden. Op verschillende manieren een feestmaand. Het is natuurlijk de maand van Sinterklaas, Kerstmis en oudjaarsdag, maar PlayStation bestaat ook 25 jaar. Speciaal daarom is het deze week X-week. Gewoon om lekker tegen de logic in te gaan. Xbox-content te over dus deze week. Daarnaast hebben we ook het begin van de Premium Awards en komen er wat games langs. JJ bespreekt alles tot in detail.

Week 49 is X-week

Gewoon, om lekker tegendraads te zijn. Want PlayStation bestaat deze week ten slotte 25 jaar. Onder meer de hoogtepunten van Xbox, de top vijf beste games van de Xbox, Xbox 360 en Xbox One en de Xbox controller verschijnen deze week op de site. Daarnaast zijn er ook wat Xbox-games zoals Halo: Reach die deze week voorbij komen. Over Halo gesproken: er komt deze week ook een retrospective op de site. En: Google Stadia wordt gereviewd. Tijdens de X-week. Alsof het zo moest zijn.

Premium Awards en meer!

Het is weer aan jullie als community om (per game-categorie) de beste games uit te kiezen. Er zijn dit jaar acht categorieën, dus er zal meer dan genoeg zijn om op te stemmen. Jullie bepalen en iedereen kan stemmen! JJ vertelt je in dit item hoe en wat. Maar dan zijn we er nog niet. Natuurlijk verschijnt de !@#$% weer en hebben we een Game of the Week: Doom: Eternal. Als klap op de vuurpijl verschijnt er eind deze week ook nog een Ken je deze nog. Jeuj!

Het Premium Bazen Weekschema

Din 3 dec 15:00: !@#$%

Din 3 dec 18:00: Discussie over hoogtepunten Xbox

Woe 4 dec 18:00 Top 5 beste games Xbox

Don 5 dec 14:00: Game of the Week: Doom: Eternal

Vrij 6 dec 14:00: Top 5 beste games Xbox 360

Zat 7 dec 18:00: Halo retrospective

Zon 8 dec 08:00: Ken je deze nog

Wat was het beste item van vorige week? Naar welk item kijk jij deze week het meeste uit? Laat het weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch